ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася 2 позачергова сесія районної ради 7 скликання

Дата: 17.12.2015 16:54
Кількість переглядів: 319

Фото без опису

17 грудня 2015 року в м. Тульчині відбулася 2 позачергова сесія Тульчинської районної ради 7 скликання за участю 25 з 34 обраних депутатів.

На пропозицію голови районної ради Олексія Авраменка депутати вшанували хвилиною мовчання пам’ять учасників АТО з району, які передчасно пішли з життя – Володимира Нечеухіна з с. Заозерного, Віктора Капули з с. Богданівки, Валентина Порубаного з с. Торкова.

Депутати розглянули 15 питань порядку денного, зокрема: 1) Про Регламент районної ради 7 скликання; 2) Про Положення про постійні комісії районної ради 7 скликання; 3) Про програму економічного і соціального розвитку Тульчинського району на 2016 рік; 4) Про районний бюджет на 2016 рік; 5) Про районну програму «Шкільний автобус на 2016-2020 роки»; 6) Про районну програму «Турбота на 2016-2020 роки; та ін. Рішення зі всіх питань (з деякими уточненнями та доповненнями) були прийняті одноголосно.

Голова райдержадміністрації Микола Підболячний привітав депутатів з обранням, побажав плідної та конструктивної роботи на благо районної територіальної громади.

В якості запрошених на пленарному засіданні були депутат обласної ради Андрій Мельник, сільські, селищні, міський голови, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районної ради, підприємств, установ і організацій, політичних і громадських формувань, представники ЗМІ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь