ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася 32-а сесія районної ради

Дата: 05.03.2015 16:28
Кількість переглядів: 324

5 березня 2015 року в м. Тульчині відбулась 32 сесія районної ради 6 скликання (37 депутатів з 52) за участю депутатів обласної ради від району Василя Подоляна та Олега Новіцького, голови районної ради Олексія Авраменка, голови райдержадміністрації Миколи Підболячного, першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Побережника, сільських, селищних, міського голів, начальників управлінь, відділів, служб райдержадміністрації, керівників підприємств, установ і організацій району, активістів районних організацій політичних партій та громадських організацій, редакторів місцевих ЗМІ.

Всі присутні на сесії вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих шахтарів, захисників України в зоні проведення АТО.

Депутати розглянули вісімнадцять питань порядку денного, зокрема: 1) Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку на території району; 2) Про внесення змін та хід виконання Комплексної програми мобілізації зусиль органів місцевого самоврядування, Немирівської об’єднаної державної податкової інспекції, інших служб по забезпеченню надходжень до бюджетів усіх рівнів на 2012-2017 роки; 3) Про внесення змін до районної комплексної програми «Освіта Тульчинщини на 2012-2017 роки»; та ін.

В обговоренні питань порядку денного взяли участь депутат районної ради Олександр Онищенко, Тульчинський міський голова Валерій Весняний та ін. Рішення зі всіх питань (з деякими уточненнями та доповненнями) були прийняті одноголосно.

На сесії виступив депутат обласної ради О.Новіцький, який закликав всіх присутніх до єдності та висловив готовність допомогти батькам, діти яких навчаються в Тульчинській дитячій музичній школі (щодо фінансування батьківської плати за навчання).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь