ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася 36-а сесія районної ради

Дата: 10.09.2015 16:44
Кількість переглядів: 263

Фото без опису

10 вересня 2015 року в м. Тульчині відбулась 36 сесія районної ради 6 скликання під головуванням голови районної ради Олексія Авраменка, за участю голови райдержадміністрації Миколи Підболячного, сільських, селищних, міського голів, начальників управлінь, відділів, служб райдержадміністрації, керівників підприємств, установ і організацій району, представників громадськості та місцевих ЗМІ. Всі присутні на сесії вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих захисників України та мирних жителів у зоні проведення АТО.
Депутати розглянули 18 питань порядку денного, зокрема: 1) Про хід виконання районної програми зайнятості населення Тульчинського району на період до 2017 року (доповідав заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олександр Мокринський); 2) Про хід виконання районної програми протидії захворюванню на туберкульоз на 2013-2016 роки (доповідав головний лікар районного центру первинної медико-санітарної допомоги Віталій Нечипорук); 3) Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за І півріччя 2015 року; 4) Про внесення змін до районного бюджету на 2015 рік (доповідав з обох питань начальник фінансового управління райдержадміністрації Сергій Шевчук); 5) Про затвердження розпоряджень голови районної ради; 6) Про затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації та ін. Рішення зі всіх питань (з деякими уточненнями та доповненнями) були прийняті одноголосно.
Перед присутніми виступили представники районного громадського формування учасників АТО, ініціативної групи громадян з питань спорудження в м. Тульчині храму УПЦ-КП та ін.
Голова райдержадміністрації М.Підболячний подякував всім за співпрацю і закликав органи виконавчої влади та місцевого самоврядування сприяти згідно чинного законодавства у проведенні виборів депутатів місцевих рад, міського, селищних, сільських голів 25 жовтня 2015 року.
По завершенні сесії було проведено робочу нараду з сільськими, селищними, міським головами, на якій, зокрема йшлося про необхідність активізації роботи щодо виконання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» від 9 квітня 2015 року № 317-VII.
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь