ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася 6 (позачергова) сесія районної ради 7 скликання

Дата: 19.05.2016 16:20
Кількість переглядів: 256

19 травня 2016 року в м. Тульчині відбулася 6 (позачергова) сесія Тульчинської районної ради 7 скликання за участю 30 з 34 депутатів, голови райдержадміністрації Миколи Підболячного, депутатів обласної ради Андрія Мельника і Миколи Яськова. В якості запрошених на пленарному засіданні були присутні сільські, селищні, міський голови, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районної ради, представники районних ЗМІ.
На пропозицію голови районної ради Олексія Авраменка депутати і всі запрошені вшанували хвилиною мовчання пам’ять захисників України, що загинули на сході нашої держави під час проведення АТО.
Депутати розглянули 6 питань порядку денного, зокрема: 1) Про районну програму «Майбутнє Тульчинщини в збереженні здоров’я громадян на 2016 – 2020 роки»; 2) Про внесення змін до районної комплексної програми «Турбота на 2016 – 2020 роки»; 3) Про внесення змін до районного бюджету на 2016 рік; 4) Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок; 5) Про Звернення депутатів Житомирської районної ради 7 скликання; 6) По кандидатуру на нагородження Почесною відзнакою «Зазаслуги перед Вінниччиною».
Депутати районної ради підтримали Звернення своїх колег з Житомирщини щодо організації та фінансування пасажирських перевезень на районному рівні, висунули кандидатом на нагородження Почесною відзнакою «Зазаслуги перед Вінниччиною» Валентина Пелиха, учасника АТО, керівника районного Центру допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей.
По завершенню сесії депутат обласної ради А.Мельник поінформував присутніх про конкурсний відбір на обласному рівні проектів розвитку місцевих громад Вінниччини.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь