ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася чергова апаратна нарада

Дата: 20.05.2014 11:46
Кількість переглядів: 252

19 травня 2014 року відбулась апаратна нарада за участю голови райдержадміністрації Галини Роспутної, першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Побережника, голови районної ради Олексія Авраменка, міського голови Валерія Весняного, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.
Розглядалися питання матеріально-технічного забезпечення виборчих дільниць в районі в контексті підготовки до позачергових виборів Президента України 25 травня, аналізувався стан сплати за оренду земельних ресурсів Тульчинщини, обговорювалися проблеми організації ремонту доріг державного та місцевого значення, результати двомісячника благоустрою в населених пунктах, забезпечення громадського порядку за участі «Народної самооборони», тощо.
Голова райдержадміністрації Галина Григорівна Роспутна нагадала про обов’язковий щомісячний публічний звіт місцевих органів влади перед жителями району в місцевих електронних та друкованих ЗМІ про свою роботу, досягнення і проблеми. Це продемонструє відкритість влади і допоможе активніше залучати громадськість до спільного вирішення найважливіших питань життєдіяльності району.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь