ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася нарада у селекторному режимі

Дата: 30.09.2016 13:19
Кількість переглядів: 277

Фото без опису

30 вересня 2016 року в приміщенні районного будинку культури відбулась нарада у селекторному режимі. В Тульчинській студії радіозв’язку були присутні перший заступник голови райдержадміністрації В. Побережник, голови сільських, селищних та міської рад. Також в нараді взяли участь керівник підрозділу Національної поліції В. Костишен, прокурор району А. Бондар, начальник управління економіки райдержадміністрації Ю. Дудкевич, голова військово-лікарської комісії С.Барбалюк.
На нараді розглядались питання:
- аналізу роботи керівників місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, щодо виконання вимог законодавства України з питань захисту, незалежності та безпеки України. Відповідальність посадових осіб за порушення законів України та інших нормативно-правових актів з питань оборони, мобілізаційної підготовки та мобілізації;
- основні аспекти формування бюджету 2017 року;
- використання коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.
З даних питань були готовими доповісти районний військовий комісар Д. Слободянюк та начальник фінансового управління райдержадміністрації С.Шевчук.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь