ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася позачергова 33-я сесія районної ради

Дата: 26.03.2015 15:28
Кількість переглядів: 239

Фото без опису

26 березня 2015 року в м. Тульчині відбулась позачергова 33 сесія районної ради 6 скликання (присутні 33 депутата з 52) під головуванням голови районної ради Олексія Авраменка, за участю голови райдержадміністрації Миколи Підболячного, першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Побережника, сільських, селищних, міського голів, начальників управлінь, відділів, служб райдержадміністрації, керівників підприємств, установ і організацій району, редакторів місцевих ЗМІ.

Голова районної ради пояснив, що позачергова сесія скликана у зв’язку з необхідністю підтримки наших Збройних сил, зокрема, військової частини № 4050 в м.Гайсин. Всі присутні на сесії вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих захисників України та мирних жителів у зоні проведення АТО.

Депутати розглянули чотири питання порядку денного, зокрема: 1) Про внесення змін до районної Програми військово-патріотичного виховання, підготовки молоді до військової служби, рекламування та пропагування військової служби за контрактом в Збройних Силах України, зміцнення територіальної оборони та мобілізації населення на період з 2011 по 2015 рік; 2) Про внесення змін до рішення 2 сесії районної ради 6 скликання від 17 грудня 2010 року № 12 «Про районну комплексну програму «Турбота на 2011 – 2015 роки»; 3) Про внесення змін до районного бюджету на 2015 рік; 4) Про звільнення редактора КП «Редакція Тульчинського радіомовлення».

Рішення зі всіх питань (з деякими уточненнями та доповненнями) були прийняті одноголосно, зокрема, звільнено з посади редактора районного радіомовлення Грінзіцького С.Ю. згідно поданої заяви.

Голова райдержадміністрації М.Підболячний подякував депутатам, керівникам підприємств і організацій за підтримку Збройних Сил України у важкий час, всім жителям району і волонтерам за допомогу нашим воїнам у зоні проведення АТО.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь