ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулось чергове засідання районної міжвідомчої ради

Дата: 05.05.2015 15:19
Кількість переглядів: 303

30.04.2015 року в приміщенні райдержадміністрації відбулося чергове засідання районної міжвідомчої ради з питань сім'ї, ґендерної рівності, демографічного розвитку,запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми. Засідання проводив перший заступник голови райдержадміністрації - Побережник В.І. На порядок денний засідання були винесені такі питання:
1. «Підсумки проведення районного етапу Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» «Врятуй життя дитини – 2015»» - доповідали: Чепернатий С.В. – завідувач сектору молоді та спорту райдержадміністрації, Боєва С.П. – соціальний педагог відділу освіти райдержадміністрації
2. «Про закриття соціального супроводу сім'ї Тьорло Наталії Петрівни».- з інформацією виступила : Остропольська Ольга Олегівна - директор Тульчинського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді
3. «Організаційні заходи з нагоди відзначення в районі 15 травня - Міжнародного Дня сім'ї» - доповідала: Остропольська Ольга Олегівна - директор Тульчинського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.
Учасниками засідання внесено конкретні пропозиції стосовно відзначення в районі 15 травня - Міжнародного Дня сім'ї. Зокрема, на виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 27.04.2015 року № 271 «Про організацію та проведення заходів з нагоди Міжнародного дня сім'ї», 25 діток з малозабезпечених та багатодітних родин району візьмуть участь в обласному святі «Ми – одна сім'я!Ми - одна родина!».
Підсумовуючи результати засідання, Побережник В.І. наголосив на необхідності об’єднання спільних зусиль органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та громадськості для проведення благодійних акцій, районних заходів з метою популяризації престижу сім'ї, відповідального ставлення до батьківства.
Стосовно кожного розглянутого питання прийняті відповідні рішення, які рекомендовані до виконання відповідним структурним підрозділам райдержадміністрації та правоохоронним органам.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь