ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося спільне засідання районних робочих груп

Дата: 24.11.2017 16:01
Кількість переглядів: 253

24 листопада 2017 року в конференц-залі будинку рад та райдержадміністрації під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Побережника проведено спільне засідання районних робочих груп з питань забезпечення контролю за додержанням законодавства про працю та реалізації державної політики у сфері зайнятості населення та з питань забезпечення детінізації економіки району.
У роботі спільного засідання взяли участь члени районних робочих груп та запрошені за поданнями Тульчинського об’єднаного ПФУ Вінницької області та Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ керівники, бухгалтера підприємств району, у яких середня заробітна плата менша встановленого мінімального рівня.
На засіданні було розглянуто наступні питання:
- про результати проведення моніторингу за дотриманням суб’єктами підприємницької діяльності мінімальної заробітної плати в січні-вересні 2017 року;
-про надходження акцизного податку та заходи щодо погашення заборгованості по єдиному соціальному внеску, єдиному податку та акцизному податку;
- звіти керівників підприємств, у яких заробітна плата менша за мінімально
встановлений рівень або значно менша середньої заробітної плати за видами економічної діяльності у розрахунку на одного штатного працівника за статистичними даними по регіону.
З інформаціями з даних питань виступили в.о. начальника об’єднаного управління Пенсійного фонду України Вінницької області Боровський О.В., головний державний інспектор Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ Чорноморець А.М., керівники, бухгалтери запрошених підприємств району.
Голова районної робочої групи Віталій Побережник акцентував увагу щодо важливості забезпечення в районі контролю за додержанням законодавства про працю в частині дотримання мінімальної заробітної плати, своєчасній сплаті податків та реалізації державної політики у сфері зайнятості населення.
За результатами проведення спільного засідання прийнято відповідне рішення.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь