ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання круглого столу «Ні! Насильству в сім’ї»

Дата: 26.11.2015 11:12
Кількість переглядів: 303

Фото без опису

25 листопада 2015 року на базі Тульчинського РЦ СССДМ в рамках проведення Всеукраїнської акції „16 днів проти насильства” фахівцями управління соціального захисту населення райдержадміністрації ініційовано засідання круглого столу на тему «Ні! Насильству в сім'ї». Метою даного засідання є координація роботи структурних підрозділів райдержадміністрації, відповідальних за здійснення заходів з попередження насильства в сім''ї та правоохоронних органів щодо покращення профілактичної роботи з попередження та профілактики насильства в сім’ї.
У заході взяли участь фахівці управління соціального захисту населення, служби у справах дітей, відділу освіти райдержадміністрації, Тульчинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Кинашівського сільського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, представники Тульчинського відділу поліції Головного управління національної поліції України у Вінницькій області.
В ході роботи круглого столу було проаналізовано роботу в районі щодо запобігання та протидії насильству в сім’ї, обговорено проблемні питання щодо протидії та профілактики явищ насильства, зокрема в сім’ї та суспільстві в цілому. Розглядалося питання кримінальної відповідальності за вчинення насильства, соціального супроводу сімей, де зафіксовані прояви насильства, наголошувалося на важливості профілактичної та інформаційної роботи, важливості залучення громадськості та взаємоспівпраці.
Підсумовуючи, учасники зустрічі окреслили спільні плани роботи та визначили пріоритетні завдання необхідності профілактичної роботи з групами ризику. Так, відповідальними службами спільно з правоохоронними органами райдержадміністрації в рамках проведення акції „16 днів проти насильства” буде здійснено цикл рейдів до сімей району, які потрапили в складні життєві обставини з метою проведення інформаційно – ро'зяснювальної роботи.
Також серед учасників круглого столу було розповсюджено інформаційно-профілактичні буклети «Стоп насильству!».

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь