ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбувся кущовий семінар для бухгалтерів агропромислового комплексу району з питань змін в податковому законодавстві для аграріїв

Дата: 24.06.2016 11:13
Кількість переглядів: 325

Фото без опису

23.06.2016 року в актовому залі Тульчинської районної адміністрації за сприяння голови райдержадміністрації Підболячного М.В., першого заступника голови Побережника В.І. та Управління агропромислового розвитку відбувся кущовий семінар для бухгалтерів і керівників аграрного сектору економіки району. Семінар ініційовано Департаментом агропромислового розвитку Вінницької ОДА та громадською організацією «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» і в ньому взяли участь бухгалтери із шести районів: Тростянець, Томашпіль, Бершадь, Гайсин, Немирів, Тульчин.

Відкрив семінар голова Тульчинської райдержадміністрації - Підболячий Микола Васильович. У вітальному слові до учасників семінару він підкреслив важливу роль професії бухгалтера. Особливо він загострив увагу на слогані Клубу "Бухгалтерія - це любов", адже тільки любов може штовхнути на такі жертви, заради улюбленої справи!

До учасників семінару звернулася голова Вінницького обласного осередку громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» Поліщук Ю. Г., вона розповіла про діяльність Клубу, його цілі і завдання, про нову послугу від компанії на 2016 рік – «Все включено!», про відкриття Всеукраїнського 10-го ювілейного бухгалтерського конгресу і про майбутні « Бухгалтерські вечорниці».

Найболючіші питання для аграріїв висвітили Зубрицька Ірина Юріївна - податковий та фінансовий консультант, судовий експерт економіст та лектор-експерт Клубу та представник 1С Україна Ірина Хмельницька.

Також на семінарі була надана найактуальніша інформація з питань особливості спец режиму з ПДВ для аграрних підприємств в 2016 році, спрощеної системи оподаткування для сільгоспвиробників, зарплати і кадрових питань, орендної плати та операцій із землею.

Семінар проходив у дуже активній і жвавій формі. Бухгалтери були раді можливості отримати компетентні рекомендації та поради від фахівців, поділитися своїм досвідом із колегами та почути їхню думку. Вони отримали неоціненну допомогу і підтримку в своїх питаннях. Тривав семінар понад три години.

Розходилися всі дуже задоволені, дякували організаторам за унікальну можливість поспілкуватися на такому високому рівні і отримати відповіді на найгарячіші та актуальніші питання сьогодення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь