ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ цивільного захисту райдержадміністрації інформує

Дата: 06.11.2013 13:47
Кількість переглядів: 327

Фото без опису

З початку року на території Тульчинського району сталося 76 некласифікованих надзвичайних подій, надзвичайних ситуацій згідно Державного класифікатора, на щастя, не виникало.
Станом на 1.11.2013 р. в надзвичайних подіях загинуло 19 людей. В дорожньо-транспортних пригодах – 6 чол., в пожежах – 4 чол., на водних об’єктах – 2 чол., в інших подіях 9 осіб. Також з початку року було виявлено та знешкоджено 3 вибухонебезпечних предмета часів Великої Вітчизняної війни.
Тільки за жовтень місяць 2013 року 5 дітей віком до 3-х років побували у реанімації з хімічними та медикаментозними отруєннями. Діти випробували все: і пральну рідину, і отруту для щурів, і цілий арсенал пігулок та препаратів із домашньої аптечки. Медики констатують, що 99% цих випадків трапилися через низький рівень пильності та санітарної культури батьків. На щастя, за добу-дві дітей приводять до тями. Проте, за статистикою, батьки роблять висновки лише тоді, коли саме їхня дитина опинилася у відділенні інтенсивної терапії.
Шановні батьки! Дитина – це невгамовний дослідник, який все випробовує на смак. Якщо не пильнувати її, можна опинитися у надзвичайно стресовій ситуації та навіть втратити дитину. Саме від швидкості звернення до медиків залежить подальший стан здоров’я вашого малюка.
Шановні тульчинці будьте пильні, дотримуйтесь заходів безпеки завжди і в усьому!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь