ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відгуки громадськості району щодо Президентської ініціативи заснувати Державну премію імені Богдана Ступки

Дата: 08.07.2013 11:41
Кількість переглядів: 393

Фото без опису

«Галузь культури України сьогодні переживає далеко не кращі часи, тому я однозначно підтримую рішення керівництва країни запровадити Державну премію імені Богдана Ступки. Акторський талант покійного (на жаль) митця давно працює на міжнародний імідж України, пропагує вітчизняне кіно і театральне мистецтво.»
Любов Андріївна Прилипко, викладач, голова циклової комісії режисерських дисциплін Тульчинського училища культури, керівник народного аматорського студентського колективу «Маленький театр.
«Я вітаю це Президентське рішення тому, що наше мистецтво давно потребує серйозної державної підтримки і уваги не лише з морального, але і з матеріального боку. Культурою в даний час керує бізнес, а це – біда! В такому випадку панує не висока мораль і творче мистецтво, а холодний розрахунок і жадібний прибуток. В силу історичних традицій наш народ очікує ініціативи «зверху» - і все буде рухатися в потрібному напрямку.»
Антоній Антонійович Крейчі, Заслужений працівник культури України (2000), колишній директор Тульчинської дитячої музичної школи.
«Театральне мистецтво, як жанр, має в наш час серйозних конкурентів – кіно та Інтернет. До речі, постать Богдана Ступки уособлює органічне поєднання цих, здавалося, непримиренних «опонентів». Вшанувати видатну особу культури на державному рівні – це дуже добре, але пропоную, щоби премія імені Б.Ступки була «широкою» щодо охоплення не тільки знаних в країні професіоналів, але і провінційних, місцевих аматорів, справжніх «фанатів» театральної справи!»
Станіслав Юліанович Грінзіцький, редактор Тульчинського районного радіомовлення, ветеран галузі культури, режисер ряду театральних постановок в м. Тульчині.
«Ініціатива Президента України Віктора Януковича про запровадження Державної премії імені Богдана Ступки – це важливе рішення. Воно є достойним увіковіченням пам’яті актора. Я, як працівник галузі культури з чималим стажем, високо поціновую справжнього майстра театральної сцени Богдана Сільвестровича Ступку. Мені здається, що актори будуть вважати за честь отримати таку премію!»
Семен Миколайович Поплавський, Заслужений працівник культури України, завідувач Богданівською бібліотекою-філією (з 1954 року).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь