ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про проведення Всеукраїнської інформаційно-просвітницької акції

Дата: 23.05.2013 16:31
Кількість переглядів: 370

Управління соціального захисту населення районної державної адміністарції повідомляє, що відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 25 квітня 2013 року № 166 «Про підготовку та проведення обласної інформаційно – просвітницької акції «Відповідальність починається з мене -2013», голови районної державної адміністрації від 16 травня 2013 року № 114 р «Про проведення у районі Всеукраїнської інформаційно – просвітницької акції «Відповідальність починається з мене -2013» на Тульчинщині стартувала вищезазначена акція.
З метою належного проведення Акції утворено районну координаційну раду з питань підготовки та проведення інформаційно – просвітницької акції «Відповідальність починається з мене - 2013». Головним завдання проведення даної акції в районі є попередження продажу алкоголю неповнолітнім і його вживання неповнолітніми, проведення профілактики можливих правопорушень у сфері торгівлі. На даний час створено районну «Гарячу лінію» акції «Відповідальність починається з мене -2013» , спеціалістами управління соціального захисту населення районної державної адміністрації забезпечено розміщення інфо – стікерів зі вказівкою номеру телефону « Гарячої лінії» в торгових точках міста та району.
Працівниками відповідних служб районної державної адміністрації спільно з працівниками правоохоронних органів проводяться рейди з проведенням роз'яснювальних бесід з продавцями торгових точок на предмет обовязкової перевірки віку покупців і санкцій за такі порушення, виявлення випадків продажу підліткам та відповідальності за факти таких продажів.
З метою отриманння додаткової інформації прохання звертатися до координатора акції в районі – управління соціального захисту населення районної державної адміністрації, м.Тульчин, вул.Леніна, 1, каб.209 та за тел. 6- 45 -27

Управління соціального захисту населення районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь