ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відвідування територіальної громади смт.Кирнасівка

Дата: 14.10.2013 16:09
Кількість переглядів: 550

8 та 11 жовтня голова Тульчинської районної державної адміністрації відвідав територіальну громаду смт.Кирнасівки.
На виконання доручення голови обласної державної адміністрації І.М.Мовчана стосовно приведення приміщень медичних закладів до державних будівельних та санітарних норм, в III кварталі тут було розпочато ремонт приміщення в якому попередньо розташовувалась Кирнасівська міська лікарня в об'ємі ремонту даху, встановлення металопластикових конструкцій в 26 кабінетах, проведення зовнішніх та внутрішніх робіт з орієнтовною вартістю проекту понад 1 мли. гри.
Це викликано необхідністю в концентрації медичних закладів, в тому числі і обласного підпорядкування, а саме терапевтичного відділення Тульчинської ЦРЛ та пункту постійного базування екстреної медичної допомоги Тульчинської підстанції №5 Гайсинської станції екстреної медичної допомоги та районного підпорядкування -Кирнасівської амбулаторії ЗПСМ, в одному приміщені з метою оптимізації фінансових ресурсів на їх утримання, створення максимально зручних умов для їх функціонування.
Пункт постійного базування екстреної медичної допомоги в смт.Кирнасівці працює за наступним графіком: цілодобово - у святкові та вихідні дні, щоденно - з 16.00 год. до 08.00 год. Своїм обслуговуванням покриває територію 4-х населених пунктів району: Кирнасівки, Одаї, Ганнополя та Федьківки. Роботу забезпечують 0,75 фельдшерських бригади, а це 7 працівників. Обслуговування населення здійснюється новим автомобілем швидкої медичної допомоги, але медична апаратура та обладнання потребують оновлення та поповнення, приведення у відповідність до типових табелів оснащення таких підрозділів.
Ознайомившись з ходом ремонтних робіт, голова районної державної адміністрації відмітив, що необхідно прискорити темпи робіт, адже очікування населення від заходів з реформування галузі необхідно виправдати. Проведення капітальних ремонтів медичних закладів це лише один із напрямів створення сприятливих умов для покращення якості медичної допомоги, також на часі модернізація усіх складових системи охорони здоров'я і перш за все екстреної медичної допомоги.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь