ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відзначення 95-річчя з Дня народження видатного українського педагога Василя Сухомлинського

Дата: 04.10.2013 10:57
Кількість переглядів: 498

Фото без опису

«Що було найголовнішим у моєму житті?
Не роздумуючи, відповідаю:
Любов до дітей»
В.Сухомлинський
28 вересня виповнилося 95 років з Дня народження великого педагога - В.Сухомлинського.
У всіх загальноосвітніх навчальних закладах району пройшли заходи по вшануванню Василя Сухомлинського.
Протягом вересня у всіх загальноосвітніх навчальних закладах пройшли педагогічні читання «Творча спадщина В.Сухомлинського як історико-педагогічна проблема», «Педагогічна спадщина Василя Сухомлинського», «Педагогіка В.О. Сухомлинського - педагогіка ХХІ століття», «В.О.Сухомлинський про значення школи в системі освіти», які організовували заступники директорів з навчальної та виховної роботи, учителі української мови та літератури, світової літератури та учителі початкових класів шкіл району.
9.09.2013р. в Тиманівській ЗШ І-ІІІ ст. пройшов «круглий стіл» для учителів школи «Сто порад учителю від Сухомлинського», організований і проведений заступником директора з виховної роботи Вовком А.І. та педагогом-організатором Москалюк Н.А.; в Печерській ЗШ І-ІІІ ст..16.09.2013р. пройшов «круглий стіл» учителів гуманітарного циклу щодо педагогічного новаторства В.Сухомлинського.
У всіх ЗНЗ району протягом вересня проведено години спілкування з учнями 3-8 класів на теми: «Життя і творчість В.Сухомлинського», «Видатний педагог століття». Класними керівниками та педагогами-організаторами проведено літературні читання притч, казок, оповідань із збірок В.Сухомлинського «Квітка сонця», «Серце віддаю дітям».
У школах району протягом вересня пройшли уроки-диспути, уроки-конференції, літературні світлиці, читання творів В.Сухомлинського з елементами інсценізації, психолого-педагогічні семінари, організовано тематичні виставки у бібліотеках, у 26 загальноосвітніх навчальних закладах району були випущені стіннівки.
Великий педагог В.Сухомлинський присвятив школі майже 35 років життя, раз і назавжди віддавши своє серце дітям. Ідеї педагога неповторні, його приклад надає сил, підносить дух, заставляє діяти.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь