ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відзначення Міжнародного Дня захисту дітей в районі

Дата: 06.06.2017 09:36
Кількість переглядів: 680

Фото без опису

Щороку, в перший літній день, ми відзначаємо радісне свято - День захисту дітей. З цієї нагоди в місті та районі було проведено цілу низку заходів.
Перший літній день на Тульчинщині був насичений урочистостями, тому кожній дитині міста не бракувало уваги - було підготовлено багато сюрпризів. Так, 1 червня 2017 року в центрі міста відбувся районний захід присвячений Дню захисту дітей, де прийняли участь понад 200 дітей району. Серед діток були присутні діти з інвалідністю, запрошені фахівцями управління соціального захисту населення Тульчинської райдержадміністрації.
Під час проведення святкового заходу діти співали, танцювали, було проведено конкурс дитячого малюнка на асфальті «Україна очима дітей», виставку дитячої творчості «Діти майбутнє нашої України» гуртків дитячої творчості РБДЮ, спортивні змагання серед дітей.
На завершення святкового заходу, діток із числа пільгової категорії привітали заступник голови райдержадміністрації – В.Глізнєцов та начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації –М.Богач, вручили подарункові набори. Всі учасники свята були нагороджені солодощами.
Міжнародний день захисту дітей – це особливе свято, спрямоване показати, як діти всього світу потребують підтримки, розуміння і турботи дорослих. Так, управління соціального захисту населення підготувало для малечі ще один приємний сюрприз – діток з інвалідністю було запрошено в дитячий розважальний центр «Ігроленд». Малюки досхоча розважалися, пострибали на батутах, побігали в дитячих лабіринтах, а потім поласували смачною піцою та соком.
Хочеться, щоб кожна дитина в нашій державі отримувала любов, увагу та піклування дорослих, тож і ми, дорослі, маємо докладати зусиль, щоб їх дитинство було щасливим і безхмарним.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь