ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Виїзний прийом громадян: проблеми людей та шляхи їх вирішення

Дата: 27.09.2017 12:51
Кількість переглядів: 267

Фото без опису

26 вересня 2017 року, відповідно до затвердженого графіку виїзних прийомів, голова райдержадміністрації Микола Підболячний відвідав Білоусівську та Заозернянську громади.
Під час прийому жителями громад піднімалась низка важливих питань щодо соціального захисту - зокрема про надання роз’яснень щодо встановлення пільг окремим групам населення, відсутності телефонного зв’язку та ремонту вул. Степової у с.Заозерне, неправомірності дій водіїв рейсових автобусів у напрямку Тульчин – Ладижин, що не здійснюють обілечення пасажирів та безпідставного нав’язування листоношами центру поштового зв'язку купівлі конвертів.
На всі порушені питання мешканці громади отримали вичерпні відповіді та рекомендації. Питання, що потребують детальнішого вивчення, голова райдержадміністрації взяв під особистий контроль та дав доручення керівникам підприємств та начальникам структурним підрозділів для з’ясування обставин та вирішення питання по суті.
По закінченню прийому у громадах М.Підболячний відвідав Білоусівську та Заозернянську СЗШ І-ІІІ ст., дошкільний навчальний заклад та амбулаторію загальної практики сімейної медицини у с.Білоусівка та вул. Степову, що потребує поточного ремонту у с.Заозерне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь