ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Війна та мир діалог поколінь

Дата: 25.02.2016 16:07
Кількість переглядів: 272

"Війна та мир діалог поколінь" - саме під такою назвою в Тульчинській районній бібліотеці пройшов конкурс творчих робіт дітей та молоді за підтримки Благодійної організації "Фонд соціальної інтеграції та адаптації "Касталія-Фонд" та Тульчинської районної громадської організації "Світ інформації" в межах програми "Місце зустрічі - Діалог". Конкурс відбувся в рамках проекту "Пересувна виставка творчих робіт людей, які постраждали від нацизму та тоталітаризму".
Попередньо було організовано зустрічі членів Спілки малолітніх в'язнів з дітьми та молоддю в районній бібліотеці та селах Холодівці, Суворовці-2, Копіївці, Шпикові, Тарасівці, які поділилися спогадами про ті страшні роки.
На конкурс було представлено більше тридцяти робіт, десять з яких визнано кращими.Це роботи молодіжного об'єднання "Патріот" Суворовської бібліотеки - філії №2, сестричок Олі та Юлі Гловіцьких, Павліни Гайдей, Миколи Шиндерука, Олександра Павлишена, Анастасії Піхун, Аліни Довгополої, Дениса Грінченка. А найбільше схвальних відгуків отримала робота найменшої учасниці Іванки Грималюк.
Для переможців ГО "Світ інформації" підготували урочисте нагородження та частування, на яке запросили учасників клубу "Діалог поколінь".

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь