ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Військовослужбовці, що приймають участь в АТО мають право на податкову соціальну пільгу

Дата: 18.05.2015 12:19
Кількість переглядів: 286

Фото без опису

З 22 травня 2014р. набрали чинності зміни, внесені до ст. 6 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту». Відповідно до змін, встановлено, що до осіб, які належать до учасників бойових дій, віднесено військовослужбовців Збройних Сил України, Нацгвардії України, Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки України, Державної прикордонної служби України, осіб рядового, начальницького складу і військовослужбовців МВС України, інших утворених відповідно до законів України військових формувань, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також брали участь в антитерористичній операції.
Зазначимо, що перелік осіб, які є учасниками бойових дій та брали участь в антитерористичній операції, визначається Кабінетом Міністрів України.
Нагадаємо, що відповідно ст. 169 Податкового кодексу України до переліку платників, що мають право застосовувати податкову соціальну пільгу відносяться учасники бойових дій після Другої світової війни, на яких поширюється дія Закону «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь