ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вінничани отримали понад 171 тис. адмінпослуг у минулому році

Дата: 04.02.2015 09:43
Кількість переглядів: 292

Фото без опису

Начальник ГУ ДФС у Вінницькій області Мирослав Продан зазначає, що більшість із них надавали Центри обслуговування платників (ЦОП) – 148 тисяч. За статистикою відомства, найбільше вінничани цікавилися видачею картки платника податків та внесенням до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру. Станом на 1 січня 2015 року надано майже 75 тис. таких послуг.

Друге та третє місце за популярністю посіли послуги з видачі довідки про подану декларацію про майновий стан і доходи (податкову декларацію) та реєстрації розрахункових книжок. Цих послуг, протягом 2014 року, надано 18,8 тис. та 10 тис. відповідно.

Обслуговування платників податків на території Вінницької області здійснюється у 22 ЦОП, що надають можливість вільного доступу до консультаційних, інформаційних та адміністративних сервісів і послуг. Загалом, у 2014 році фіскали зафіксували майже 75 тисяч позитивних відгуків стосовно діяльності Центрів обслуговування платників нашої області, такі дані отримали шляхом анкетування.

Позитивними факторами створення центрів обслуговування платників беззаперечно є комфортність, надійність та компетентність, що в свою чергу забезпечує ефективну взаємодію з платниками та належне їх обслуговування; доступність та зручність, спрощення та оптимізацію процедур надання послуг; своєчасне інформування та формування обізнаності платників щодо змін в податковому законодавстві; зменшення витрат, пов‘язаних із виконанням платниками податкових зобов’язань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь