ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вінницька фірма підозрюється в ухиленні від сплати податків майже на 700 тис. грн.

Дата: 18.03.2015 08:58
Кількість переглядів: 269

Фото без опису

Посадові особи товариства з обмеженою відповідальністю (ТОВ), що спеціалізується на ремонтно-будівельних роботах, можуть понести кримінальну відповідальність за умисне ухилення від сплати податків. Кошти за отримане замовлення на проведення ремонтно-монтажних робіт зловмисники перерахували іншій фірмі, начебто придбавши у неї послуги. Однак фірма-продавець виявилася фіктивною (це підтверджується ухвалою суду), її засновник, директор та головний бухгалтер в одній особі зізнався оперативним співробітникам, що до діяльності фірми, яка йому за документами належить, насправді немає жодного стосунку.
Таким чином, посадовці вінницького ТОВ перевели гроші на рахунок фіктивної фірми, сформувавши власний податковий кредит – суму понесених витрат на придбання товарів, робіт чи послуг, на яку дозволяється зменшити суму загального річного доходу, що оподатковується. Це дозволило зловмисникам ухилитися від сплати податків на загальну суму близько 700 тис. грн.
Кримінальне провадження за ст.212 Кримінального кодексу України слідчими вже внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Вживаються заходи по відшкодуванню завданих державі збитків.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь