ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вінницькі митники завадили незаконному ввезенню в Україну алкоголю

Дата: 09.12.2014 11:39
Кількість переглядів: 280

Правопорушення було виявлено працівниками митного поста „Дністер” Вінницької митниці в пункті пропуску „Могилів-Подільський–Отач”. Під час проведення митного контролю вантажно-пасажирського мікроавтобусу „Mercedes Sprinter” із молдавським реєстраційним номером, що рухався в напрямку „в’їзд в Україну”, у транспортному засобі було виявлено незадекларованих відповідно до вимог чинного законодавства 25 пляшок коньяку „Kvint сюрпризный КС” 10 років витримки та 55 пляшок п’ятизіркового коньяку „Kvint”.
За даним фактом митниками складено протокол про порушення митних правил за статтею 472 Митного кодексу України. Наразі триває провадження, вартість предметів порушень митних правил встановлюється.
Додамо, що Вінницькою митницею Міндоходів протягом листопада було заведено 42 справи про порушення митних правил, а їх загальна кількість з початку року сягнула 599. Вартість предметів правопорушень перевищила 1 млн. 191,
8 тис. грн. При цьому, алкогольні напої є предметами порушень митних правил в зоні діяльності Вінницької митниці майже в половині порушених справ.
ГУ ДФС у Вінницькій області за матеріалами Вінницької митниці

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь