ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вінницький соціальний театр завітав до студентів Тульчинського училища культури

Дата: 10.10.2016 16:03
Кількість переглядів: 269

Сьогодні, 10 жовтня 2016 року на базі Тульчинського училища культури відбувся масштабний інформаційно - просвітницький захід на тему гендерної рівності чоловіків та жінок, сучасних соціальних ролей жінок в українському суспільстві. На запрошення представників управління соціального захисту населення райдержадміністрації, до студентів 1 курсу місцевого навчального закладу завітали - голова Вінницької громадської організації "Інформаційний просвітницький центр "ВІСЬ" Світлана Дубина та «соціальний театр» студентів Вінницького технічного коледжу.

Слід зазначити, що соціальний театр у Вінниці діє два роки, таку форму донесення інформації до однолітків обрали самі студенти-волонтери, мініатюри для свого соціального театру теж створювали самі. Актори цього театру уже вийшли за межі міста Вінниці, їх з радістю запрошують до себе навчальні заклади у районах.

Зокрема, сьогодні на загал глядачів було представлено 4 міні - вистави. Одна з них - про звичайну сім'ю і щоденні будні: тато, двоє дітей і мама, котра готує, прибирає, пере, доглядає, догоджає. У відповідь чує від чоловіка, що уже 15 років сидить у нього на шиї. Фінал: авансцена і одкровення: "Дякую тобі, коханий, за те, що я 15 років відпочиваю".

Про проблеми ґендерної рівності, ґендерні стереотипи в суспільстві цікаво та в доступній формі діалогу розповіла Світлана Дубина, також навела останні статистичні дані в розрізі щодо даного питання.

Закінчився захід не тільки фінальними оплесками, а можливо, у дівчат та хлопців і переоцінкою понять, від найпростіших "справжній чоловік" і "справжня жінка" та визначенням соціальних ролей жінки та чоловіка родині в сучасному суспільстві.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь