ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Виставка до 100-річчя Української Марки

Дата: 19.11.2014 10:02
Кількість переглядів: 341

18 листопада 2014 року в м. Тульчині відбулось урочисте відкриття Вінницької пересувної філателістичної виставки, присвяченї 100-річчю Української Марки. Це неординарне дійство відбулося в Тульчинській районній бібліотеці за участю представників райдержадміністрації, місцевої інтелігенції, школярів, усіх, кому цікава світова, вітчизняна історія і культура, відображені у поштових марках.

Об’ємну колекцію-виставку представили голова Вінницького міського товариства колекціонерів Олександр Клочковський та інші члени Оргкомітету цієї культурно-просвітницької акції за підтримки місцевих відділень «Укрпошти». Для дітей була проведена цікава вікторина з врученням призів, а потім відбулось погашення пам’ятних листівок і конвертів з марками, випущених з нагоди виставки.

Місцевим співорганізатором заходу є лікар і філателіст з Тульчина Володимир Пащук, людина високої ерудиції, ініціатор цікавих проектів. Попереду ще багато роботи і зустрічей, адже 100-річчя Української Марки настане аж у 2018 році!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь