ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Виставка в Індонезії

Дата: 07.08.2015 15:24
Кількість переглядів: 271

На адресу управління міжнародного співробітництва облдержадміністрації надійшов лист від Міністерства економічного розвитку і торгівлі України щодо проведення 21-25 жовтня 2015 року в м. Джакарта (Республіка Індонезія) 30-ї Індонезійської торгівельної виставки.

Захід спрямований на популяризацію якості продукції “Зроблено в Індонезії” на світовому ринку, розвиток бізнесу та інвестиційних мереж, а також на підвищення потенціалу для тих, хто шукає бізнес-можливості у виробничому секторі Індонезії. Для делегації з України організаційний комітет виставки та Міністерство торгівлі Індонезії надаватиме пільги, а саме: безкоштовне розміщення на дві ночі під час виставки; безкоштовний трансфер з аеропорту в готель; безкоштовний трансфер: готель-виставковий центр-готель; безкоштовне використання бізнес лаунджу у виставковому центрі; безкоштовний WI-FI.

У разі зацікавленості, за більш детальною інформацією необхідно звертатись до представників Посольства Республіки Індонезія в Україні за електронною адресою: kbri@indo.ru.kiev.ua; kabidekon@indo.ru.kiev.ua або на офіційному веб-сайті організаторів: www.tradexpoindonesia.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь