ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Влада дякує

Дата: 22.12.2015 15:55
Кількість переглядів: 354

Фото без опису

Тульчинська районна державна адміністрація, районна рада висловлюють подяку всім, хто долучився до збору коштів, продуктів харчування, теплих речей воїнам АТО в рамках проведення 15 грудня 2015 року благодійного концерту «Я – захисник, я цим пишаюсь!».

Найперші слова подяки трудовим колективам ПСП «Зоря» с. Дранки (директор, депутат обласної ради Яськов Микола Олексійович) та СВАТ «Птахокомбінат Тульчинський» смт. Кирнасівки (голова правління Таратунський Василь Платонович), які першими відгукнулись на прохання влади профінансувати витрати на перевезення і харчування артистів.

Як уже повідомлялось, під час благодійного заходу зібрано грошових коштів на суму 26451 гривня 20 копійок, з них освітянськими колективами району – 15897 гривень, або 60,1 % від загальної суми.

Необхідно відмітити вагомий внесок у зібрану допомогу колективів:

ВПУ № 41 (директор Друм Тетяна Петрівна) - 4000 гривень коштами, по 60 пар шкарпеток і рукавиць на суму 2500 гривень та речі;

Тульчинської ЗШ І-ІІІ ступенів № 1 (директор Третяк Ігор Григорович) – 1500 гривень та продукти харчування;

Відділу освіти райдержадміністрації, районного методичного кабінету – 1500 гривень (в.о. начальника Поваляєва Алла Анатоліївна);

Районного центру первинної медико-санітарної допомоги (головний лікар Нечипорук Віталій Олександрович) – 1000 гривень.

Крім грошей, представникам благодійного фонду «Подільська громада» передано понад 7 тонн зібраних продуктів харчування, речей, побутових товарів.

Загалом до збору благодійної допомоги долучились всі територіальні громади та колективи, підприємства району і мешканці за що їм велика вдячність та шана. Лише разом, спільними зусиллями ми зможемо вистояти у непростий для нашої країни час. У єдності – наша сила. Правда і перемога буде за нами!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь