ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Власники нерухомості вже сплатили в місцевий бюджет на понад 300 тисяч гривень

Дата: 10.05.2017 16:12
Кількість переглядів: 220

З початку 2017 року власники нерухомості тульчинщини перерахували до місцевого бюджету 321,8 тис.гривень податку на нерухоме майно, відмінного від земельної ділянки. Це вдвічі більше ніж за аналогічний період минулого року - показник складав 156,7 тисяч гривень.
Безперечним лідером у сплаті податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, є власники майна – юридичні особи. Фізичні особи – громадяни ще мають сплатити суми нарахованого податку у звітному році за ставками 2016 року.
Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ нагадують, що громадяни – фізичні особи, до 1 липня звітного року отримають податкові повідомлення-рішення про суму нарахованого податку на нерухоме майно.
Податківці акцентують увагу, що у разі розбіжностей з визначеною у податковому повідомленні сумою податку, громадяни мають право звернутися до фіскального органу за місцем реєстрації та провести звірку даних. Зробити це вони мають протягом 60 днів з дня отримання податкового повідомлення, адже по завершенню зазначеного терміну до моменту сплати податку буде нарахована пеня.
Для звірки даних щодо нарахованої суми податку громадяни та фізичні особи – підприємці, які є власниками об’єктів нежитлової та житлової нерухомості, можуть звертатись до Центру обслуговування платників Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ за адресою:
м.Тульчин, вул..М.Леонтовича,51 ЦОП, вікно №2 або за телефоном 2-24-54

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь