ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Володимир Святий в історичній пам’яті України

Дата: 21.05.2015 15:06
Кількість переглядів: 245

З метою збереження та утвердження традицій української державності, визнання важливості прийняття християнства для розвитку українського суспільства, як невід’ємної частини європейської цивілізації, на виконання Указу Президента від 25 лютого 2015 року №107/2015 «Про вшанування пам’яті князя Київського Володимира – творця середньовічної європейської держави Руси-України» в Бібліо-Інтернеті Тульчинської центральної районної бібліотеки організована книжково-ілюстративна виставка «Володимир Святий в історичній пам’яті України».
Книжкова виставка експонує книжки з фондів центральної бібліотеки, а також ексклюзивні книги Свято-Миколаївського храму.
28 липня - День рівноапостольного князя Володимира Великого. У роки його правління Київська Русь досягла високого рівня політичного й культурного розвитку, військової могутності, стала врівень з багатьма передовими на той час європейськими та близькосхідними країнами. Уявити великого князя в багатогранності його діянь і звершень допоможуть літописні джерела, хроніки, наукові дослідження, які представлені на книжковій виставці. Діяння і непідвладний часові спадок наймогутнішої державної постаті далекої минувшини розкриваються на основі здобутків української науки: «Хрестителі землі Руської» (3-та книга серії «Духовна скарбниця Православ’я»), Шаповал Ю. «Держава», Червінський В.І., Обушний М.І. «Історія України: Джерельний літопис» та ін.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь