ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Всеукраїнська акція «Герой – рятівник року»

Дата: 21.03.2017 10:25
Кількість переглядів: 289

З метою донесення до широкого загалу фактів та обставин героїчних вчинків непересічних особистостей, які виявили мужність та героїзм під час рятування людей, майна, ліквідації надзвичайних ситуацій різного характеру, ДСНС спільно з всеукраїнським благодійним фондом «Сприяння державній пожежній охороні» проводиться всеукраїнська акція «Герой – рятівник року». Її учасником може стати кожний громадян, який під час рятування людей, майна, ліквідації пожеж, аварій, надзвичайної ситуації, стихійного лиха проявив мужність і героїзм.
На що здатна людина в екстремальний момент? Багато хто з нас не підозрюють про свої здібності. Однак коли настає вирішальна мить у питанні життя чи смерті, люди творять дива і здійснюють героїчні вчинки.
Кожен день сотні громадян приходить на допомогу знайомим та незнайомим, допомагають їм вижити у скрутну хвилину. Ці люди варті поваги, а приклади їх вчинків заслуговують на загальне визначення.
Всеукраїнська акція «Герой - рятувальник року» започаткована саме для вшанування героїв сучасності та виховання співвітчизників їх сміливих вчинків.
Якщо ви стали свідком мужності та відваги, гідних відзначення, повідомляйте у 14 Державну пожежно-рятувальну частину м. Тульчин ДПРЗ-2 ГУ ДСНС України у Вінницькій області за телефоном «101» або (2-19-42)

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь