ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Всеукраїнський конкурс «Я – європеєць» запрошує!

Дата: 25.09.2017 14:31
Кількість переглядів: 232

До уваги керівників загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів, молодіжних громадських організацій, учнівської молоді 8 – 11 класів!
Відповідно до Плану спільних заходів Міністерства культури України та Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця» на 2016 – 2021 роки, спільно з Посольством Литовської Республіки в Україні, у вересні 2017 року – березні 2018 року буде проведено 5-й Всеукраїнський конкурс «Я – європеєць».
Основними завданнями конкурсу є: розвиток у дітей і молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному, культурному та міжнародному житті країни; формування у молоді демократичних, європейських цінностей, розуміння прав і свобод людини, високих соціальних, культурних, освітніх стандартів; підвищення значущості ідеї єдності та дружби України і Литовської Республіки серед молодих учасників.
Роботи учасників конкурсу в строк до 19 січня 2018 року надсилаються на електронну адресу: yaevropeets@ukr.net
Підсумки завершального етапу конкурсу підводяться у березні 2018 року. За рішенням журі конкурсу автори кращих робіт, за можливості, будуть запрошені до участі у міжнародній поїздці до Литовської Республіки в рамках культурного обміну у 2018 році.
За додатковою інформацією прохання звертатися до організаційного комітету конкурсу за телефонами: 044-501-01-15, 044-400-43-01.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь