ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Взаємодія та взаємовплив громадянського суспільства і держави є визначальним у процесі розбудови громадянського суспільства в Україні

Дата: 12.11.2013 11:47
Кількість переглядів: 318

Фото без опису

У прес-центрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації 11 листопада відбулась прес-конференція на тему: «Розбудова громадянського суспільства на Вінниччині та залучення громадськості до формування та реалізації державної та регіональної політики» за участю керівництва громадської ради при Вінницькій обласній адміністрації.
За словами Пилипа Прудиуса, розбудова громадянського суспільства на Вінниччині має орієнтуватися на забезпеченя участі громадської ради та інститутів громадянського суспільства у формуванні та реалізації державної, регіональної політики, зокрема, шляхом створення умов для забезпечення представництва інтересів громадян в органах виконавчої влади, ведення конструктивного діалогу із громадськістю з найважливіших питань життя суспільства і області.
На разі громадська рада активно та налагоджено співпрацює з органами виконавчої влади, що має позитивний результат на прийняття рішень з тих чи інших питань, які стосуються суспільно-економічного розвитку на користь громади регіону. Зокрема, експертною групою консультативно-дорадчого органу розроблено низку пропозицій до проекту Стратегії з соціально економічного розвитку Вінницької області на період до 2020 року.
Громадська рада залучає широкі верстви населення до обговорення екологічного стану області, питань розвитку фізичного виховання, проведення реформування медичної системи охорони здоров’я на Вінниччині. Пилип Прудиус зазначив, що найближчим часом буде організовано відкритий телеміст за участю громадських діячів, медиків, науковців та експертів про результати медичної реформи.
Заступник голови Михайло Бардин звернув увагу, що при громадській раді активно та продуктивно провадиться робота експертної групи громадської ради, до складу якої входять фахівці з різних галузей діяльності. Тому, при розгляді відповідних проектів нормативно-правових актів формуються фахові пропозиції.
У заключному слові голова громадської ради закликав громадськість до системного діалогу з органами виконавчої влади для підготовки рішень з важливих питань суспільного життя із урахуванням громадської думки.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь