ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Я люблю Україну!»

Дата: 03.04.2015 13:11
Кількість переглядів: 290

2 квітня 2015 року в районному Будинку культури було проведено мистецький захід «Я люблю Україну» з метою популяризації творчих здобутків вихованців, переможців Міжнародних, Всеукраїнських фестивалів, конкурсів та утвердження громадянської позиції дітей та молоді.

Концертну програму підготували та провели керівники районного Будинку дітей та юнацтва. У заході взяли участь дитячі хореографічні та вокальні колективи позашкільного навчально-виховного закладу : Народний танцювальний колектив «Лілея» (В.Джуринська), Зразковий ансамбль бального танцю «Елегія» (С.Білик), зразковий вокальний ансамбль «Домісолька» (В.Сліденко). Під час виступів звучали пісні про Україну, про любов до рідної землі, відданість своїй Батьківщині, про захисників Вітчизни. Захід об’єднав талановитих, обдарованих, креативних та небайдужих до майбутнього нашої країни дітей.

Учасників концерту привітав депутат обласної ради Новіцький О.А. та надав спонсорську допомогу трьом керівникам колективів. Щира, творча, радісна, відверта та привітна атмосфера панувала упродовж проведення заходу. Виконуюча обов’язки начальника відділу освіти Тульчинської районної державної адміністрації Кошелап С.В. подякувала дітям, батькам, керівникам колективів за виявлення та підтримку творчих обдарувань, за представлену змістовну, різножанрову концертну програму та подарувала учасникам концерту солодощі від відділу освіти райдержадміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь