ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Як отримати податкову знижку на навчання

Дата: 09.03.2016 11:42
Кількість переглядів: 272

Фото без опису

Щоб студент на платній формі навчання або його батьки скористалися правом на податкову знижку, необхідно відвідати Центрів обслуговування платників Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ.
Для реалізації права громадян на застосування податкової знижки за наслідками звітного податкового року необхідно подати декларацією про майновий стан і доходи. Подати декларацію можна на паперових носіях, надіслати поштою з повідомленням про вручення з описом вкладення або в електронному вигляді через інформаційний портал державної фіскальної служби України з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису.
Бланки декларацій можна отримати безкоштовно в Центрі обслуговування платників.
Якщо платник податку не скористався правом на нарахування податкової знижки за наслідками звітного податкового року, то таке право на наступні роки не переноситься.
Умови та порядок нарахування податкової знижки, перелік витрат, дозволених для включення до складу податкової знижки, а також обмеження права на нарахування податкової знижки визначені у статті 166 Податкового кодексу України.
За довідковою інформацією можна звернутись В ЦОП Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ 1 поверх, або за тел..2-24-54

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь