ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Які електронні документи не визнаються підтверджуючими?

Дата: 11.06.2013 11:11
Кількість переглядів: 389

Фото без опису

Міндоходів в своєму листі від 14.05.13 р. № 2521/6/99-99-18-06-05-15 нагадує, що первинні документи, створені в електронному вигляді, застосовуються у бухгалтерському обліку за умови дотримання вимог законодавства про електронні документи та електронний документообіг.
Відповідно до ПК при проведенні перевірок платник податків зобов`язаний надати посадовим особам територіальних органів Міндоходів у повному обсязі всі документи, що пов`язані з предметом перевірки, тобто належним чином завірені копії первинних фінансово-господарських, бухгалтерських та інших документів, що можуть свідчити про приховування (заниження) об`єктів оподаткування, несплату податків, зборів (обов`язкових платежів), порушення вимог іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на Міндоходів.
При цьому, до складу витрат не включаються витрати, не підтверджені відповідними розрахунковими, платіжними та іншими первинними документами. Таким чином, невиконання платником податку вимог до первинних документів та інших документів, пов`язаних з обчисленням та сплатою податків і зборів, що ведуться в електронному вигляді, є підставою для невизнання їх підтверджуючими документами органами Міндоходів.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь