ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З кожним днем набирає обертів кампанія декларування громадянами доходів, яка триватиме до 1 травня поточного року

Дата: 15.04.2015 16:00
Кількість переглядів: 318

Фахівці Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ, використовуючи досвід попередніх деклараційних кампаній, докладають усіх зусиль, аби процедура декларування доходів стала більш комфортною для громадян.
На території району налічується 2 селищних та 24 сільських ради , у семи територіальних громадах уже побували сформовані з фахівців податкової мобільні бригади по роз’ясненню норм законодавства та прийому декларацій. Інформування населення в такий спосіб дозволяє залучити до кампанії декларування більшу кількість громадян, підвищує податкову культуру та сумлінне ставлення платників до сплати податків. Так з початку деклараційної кампанії громадянами подано 165 декларацій про доходи та майновий стан, з них 115 під час виїздів до сільських рад.
Під час виїздних зустрічей основну увагу податківці зосереджували на тому, що вже три роки поспіль громадяни можуть подати декларацію не відвідуючи податкову інспекцію, а саме в електронному вигляді або надіслати її поштою.
Шановні громадяни, не залишайте на останні дні кампанії декларування подання декларацій, що тим самим складатиме певні незручності.
Центр обслуговування чекає на Вас, шановні платники податків, уже сьогодні ( у будні робочий день продовжено до 20 -00 год., а у суботу Вас раді будуть бачити з 9-00 до 16- 00 год)
Виконавши свій конституційний обов’язок, ви внесете свій вклад у розвиток свого села, селища, району. Саме громадяни є найбільш численною категорією платників податків, від сплати податків яких залежить як економічна, так і соціальна політика нашої держави.
Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ нагадує, що граничний термін для платників, які зобов’язані подавати декларацію, – 30 квітня 2015 року, для тих, які хочуть отримати податкову знижку – 31 грудня 2015 року.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь