ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З метою реабілітації учасників АТО

Дата: 27.08.2015 08:29
Кількість переглядів: 236

У Державному бюджеті на 2015 рік затверджена спеціальна програма “Заходи з психологічної реабілітації постраждалих учасників антитерористичної операції” (КПКВК 2505150). Механізм використання бюджетних коштів визначено постановою Кабінету Міністрів України від 31.03.2015 № 221 “Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів з психологічної реабілітації постраждалих учасників антитерористичної операції”.

Закупівля послуг із здійснення реабілітаційних заходів здійснюється Державною службою України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції в порядку, визначеному Законом України “Про здійснення державних закупівель”. Відповідні соціальні послуги необхідно надати якнайбільшій кількості учасників АТО, до того ж послуги мають бути максимально доступними для них, в тому числі й територіально.

До участі в конкурсних торгах із закупівлі відповідних послуг за бюджетною програмою запрошуються підприємства, установи, організації та заклади будь-якої форми власності, з тим, щоб учасники АТО могли пройти психологічну реабілітацію у поточному році.

Державна служба України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції звертає увагу, що участь у конкурсі можуть брати у тому числі волонтерські, громадські організації, обласні та районні центри соціальних служб для сім’ї та молоді, госпіталі ветеранів війни, санаторно-курортні, реабілітаційні установи, які відповідають вимогам до учасників конкурсу (відповідають кваліфікаційним критеріям, мають необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі).

Інформація щодо проведення конкурсних торгів на закупівлю послуг з психологічної реабілітації, вимоги до тендерної документації розміщені на
веб-сайті Служби http://www.dsvv.gov.ua та будуть розміщені на веб-порталі “Державні закупівлі” http://tender.me.gov.ua.

Додаткову інформацію щодо участі в торгах потенційні учасники можуть отримати у Відділі соціальної, професійної адаптації та психологічної реабілітації за тел. (044)281-08-31 або зробивши запит на електронну адресу vpr2014@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь