ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З нагоди професійного свята – Дня бухгалтера в Тульчинському відділенні Немирівської ОДПІ вітали фахівців бухгалтерської справи.

Дата: 17.07.2015 16:27
Кількість переглядів: 326

Фото без опису

Сталою доброю традицією - в день професійного свята Дня бухгалтера - податківці тульчинщини відзначають кращих представників цієї професії - фахівців, які своєчасно звітують, дисципліновано і в повному обсязі сплачують податки. Не став винятком і нинішній рік. День бухгалтера був започаткований в 2004 році відповідно до Указу Президента України. Вибір дати був не випадковий, саме 16 липня 1999 року було прийнято Закон України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».
Професія бухгалтера відіграє надзвичайно важливу роль у сучасному суспільстві. Від людей цієї спеціальності залежить злагоджена робота усіх сфер народного господарства. Адже саме вони забезпечують чіткий контроль фінансових потоків, своєчасність податкових платежів.
Звертаючись до бухгалтерів, які зібралися на семінарі в податковій інспекції напередодні свого професійного свята, заступник начальника Немирівської ОДПІ Лілія Пастушенко відзначила, що «саме на бухгалтера покладена відповідальність за прийняття економічних рішень, які дозволять досягти максимальної ефективності роботи підприємства. Досвідчений бухгалтер – це дійсно велика знахідка для підприємства. В великій мірі саме від його професіоналізму, відповідальності, сумління залежать економічні показники підприємства».
Вітаючи бухгалтерів з професійним святом від колективу податкової служби побажала всім міцного здоров’я, розуміння і підтримки керівництва підприємств, родинного тепла і добробуту. Він висловив надію та сподівання на подальший розвиток партнерських відносин між платниками податків та податковою службою, на успішне виконання спільного обов’язку перед державою – наповненні державної скарбниці.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь