ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З підроблених поштових адрес Державної фіскальної служби розсилається шкідливе програмне забезпечення

Дата: 16.09.2014 11:37
Кількість переглядів: 275

Останнім часом зафіксовано чергову спробу дискредитації органів Державної фіскальної служби України. З підроблених поштових адрес ДФС зловмисниками розсилаються електронні листи зі шкідливим програмним забезпеченням.
Поштові скриньки kabminonline@minrd.gov.ua, nalogs_ki@minrd.gov.ua, nalogs@minrd.gov.ua, та nalogs_ua@minrd.gov.ua не зареєстровані на сервері електронної пошти ДФС України в мережі Інтернет, тобто не належать відомству.
Листи містять пропозицію ознайомитись з документами щодо сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, а додатки містять шкідливе програмне забезпечення. Ця інформація не відповідає дійсності.
Отримувачам листів рекомендується терміново повідомити про це Державну службу спеціального зв’язку та захисту інформації України, СБУ та МВС України та надіслати їм зразки шкідливого програмного забезпечення. У разі володіння інформацією, що може сприяти встановленню осіб, причетних до розсилки зазначених листів, надати її на телефон „довіри” ((0432) 660205) управління внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Вінницькій області, для перевірки та вжиття необхідних заходів.
Об’єктами масового ураження є не лише комп’ютери державних органів чи установ, а й громадян України. Просимо бути уважними та не відкривати подібних листів.
ГУ Міндоходів у Вінницькій області
Додаток
Про спростування листів від імені
Державної фіскальної служби України
щодо сплати податку на нерухоме майно
Управління внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Вінницькій області інформує про те, що через мережу Інтернет з електронної адреси: nalogs_ua@minrd.gov.ua розповсюджуються листи від імені Державної фіскальної служби України. В них міститься пропозиція ознайомитися з документами щодо сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, що знаходяться у додатку.
Зокрема,
« Адрес отправителя: - nalogs_ua@minrd.gov.ua
Государственная фискальная служба України
Львовская пл.,8 Украина, 04655, Киев-53
Тел.(044) 271-23-41
Здравствуйте. Напоминаем Вам о том, что согласно ст.265 НК, платить налог на недвижимое имущество, отличное от земельного участка, ежегодно обязаны физические и юридические лица, в том числе и нерезиденты, являющиеся собственниками объектов жилой недвижимости, просим Вас ознакимится с документами (прилагаем к письму для ознакомления) и принять соответствующие меры. В противном случаи Вас ожидают следующие неприятности:
  1. По должникам материалы передаются судебным приставам для возбуждения судопроизводства и ареста имущества
  2. Судебные приставы могут наложить арест на зарплатную карту либо на пенсионную карту
  3. На сумму задолженности ежедневно растет пеня.
Приложение для рассмотрения:
  1. Документ.rar на 2 л. В 1 э
С глубоким уважением
Государственная фискальная служба України
_____________________________
Приложенные документы:
Документы. rar»
Дана електронна адреса у Державній фіскальній службі України не зареєстрована, інформація, яка передається не відповідає дійсності, а додатки містять шкідливе програмне забезпечення і можуть нести небезпеку для комп’ютерної техніки.
У зв’язку із викладеним та з метою запобігання можливим фактам дискредитації підрозділів Державної фіскальної служби України, просимо платників податків та громадськість у разі володіння інформацією, що може сприяти встановленню осіб, причетних до розсилки зазначених листів, надати її на телефон „довіри” ((0432) 660205) управління внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Вінницькій області, для перевірки та вжиття необхідних заходів.
Управління внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Вінницькій області

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь