ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

За конкретну роботу – детальний щотижневий звіт

Дата: 22.10.2013 08:18
Кількість переглядів: 340

Фото без опису

21 жовтня 2013 року голова райдержадміністрації А.Бузік провів розширену апаратну нараду з керівниками управлінь, відділів, служб району, на якій розглянуто питання виконання доручень Президента України В.Януковича, голови облдержадміністрації І.Мовчана щодо розвитку територіальних громад.
З інформацією про роботу управління Пенсійного фонду України у Тульчинському районі за 9 місяців 2013 року виступила в.о. начальника управління А.Мельник. Після чого, присутні заслухали щотижневі звітні інформації керівників управлінь, відділів, служб. За словами начальника відділу освіти райдержадміністрації М.Митрицана, всі навчальні заклади до закінчення фінансового року забезпечені паливом. Достатньо коштів в бюджеті освітян і на оплату газу та електроенергії. До кінця жовтня планують завершити ремонтні роботи по облаштуванню вбиралень.
Головний лікар районного центру первинної медико-санітарної допомоги В.Нечипорук у своєму звіті відзначив, що з опалюванням закладів центру проблем немає: і медики, і пацієнти працюють і обстежуються, отримують меддопомогу в теплих приміщеннях. Ремонтні роботи, заплановані на поточний місяць проходять згідно графіку. К.Третьякова, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації доповіла про повне забезпечення галузі різними видами палива, а також стан облаштування закладів культури. Конкретно йшлося про заходи, які цими днями проводяться в кожному закладі культури. Заступник начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Ю.Зубченко доповів про стан збору пізньої групи зернових, посівних робіт, підготовки грунту. А начальник РВ УМВС України у Вінницькій області І.Прияцелюк ознайомив присутніх із станом злочинності в районі та заходами, які сьогодні вживаються працівниками райвідділу задля зниження кількості злочинів.
Головою райдержадміністрації А.Бузіком дано нові доручення підлеглим керівникам, про виконання яких вони звітуватимуть рівно через тиждень.
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь