ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Забезпечення національної єдності та громадянської злагоди – актуальні завдання Президента України В.Януковича для місцевих органів влади

Дата: 20.01.2014 14:44
Кількість переглядів: 283

Фото без опису

Враховуючи наявну суспільно-політичну ситуацію в країні, тема національної єдності та громадянської злагоди є надзвичайно актуальною! - підкреслив голова райдержадміністрації Анатолій Степанович Бузік на початку апаратної наради 20 січня 2014 року, під час якої розглядалися поточні питання життєдіяльності району, формування районного бюджету, стану соціальних виплат тощо. Голова райдержадміністрації доручив усім проводити відповідну роз’яснювальну роботу в трудових колективах, під час проведення масових заходів, нарад, семінарів та інших планових заходів. Апаратна нарада відбулася за участю голови районної ради Олексія Петровича Авраменка, заступників голови, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.
Заклади освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту функціонують у звичному режимі без особливих проблем, прозвітували керівники цих галузей. Також на нараді мова йшла про підготовку до районного звіту про соціально-економічний та гуманітарний розвиток за 2013 рік , запланованого на 24 січня поточного року.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь