ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Забезпечення соціального захисту учасників бойових дій на території інших держав – на постійному контролі Президента України В.Януковича

Дата: 10.02.2014 16:27
Кількість переглядів: 262

Фото без опису

На апаратній нараді 10 лютого 2014 року голова райдержадміністрації Анатолій Степанович Бузік подякував колегам за підготовку та проведення звіту району перед керівництвом облдержадміністрації та районною громадою 7 лютого 2014 року і наголосив на необхідності системно і якісно виконувати Указ Президента України від 12 червня 2013 року № 329 «Про проведення у 2014 році в Україні Року учасників бойових дій на території інших держав», враховуючи 25-річчя виведення військ колишнього СРСР з Афганістану.
Нарада відбулася за участю голови районної ради Олексія Петровича Авраменка, заступників голови, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ. «Громаду району потрібно згуртовувати позитивними справами, роз’яснювати необхідність реформ, оприлюднювати передовий досвід у всіх сферах, щоб таким чином протидіяти політичному радикалізму, суспільній агресивності» - підкреслив голова райдержадміністрації.
Заплановані районні заходи з нагоди Року учасників бойових дій на території інших держав та 25-річчя виведення військ колишнього СРСР з Афганістану були організаційно узгоджені та отримали необхідне фінансове забезпечення. Крім того, під час наради розглядалися ще ряд питань життєдіяльності району з наступними конкретними дорученнями голови райдержадміністрації у визначені строки. Зокрема, учасники наради були ознайомлені з графіком проведення сходів громадян зі звітами голів, депутатів місцевих рад про проведену в минулому році роботу та плани розвитку на 2014 рік.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь