ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Забезпечити стабільну роботу усіх галузей господарства та підвідомчих установ

Дата: 11.03.2014 16:20
Кількість переглядів: 286

Фото без опису

Таке завдання поставив перед керівниками департаментів та служб регіону голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник під час щотижневої оперативної наради.
Очільник області наголосив, що основним завданням на сьогодні є забезпечення стабільної роботи усіх галузей господарства та підпорядкованих структурних підрозділів, причому кожен з керівників департаментів нестиме персональну відповідальність за ситуацію в очолюваній сфері.
Анатолій Олійник зазначив, що нині готується перелік першочергових завдань, які потребують оперативного реагування. Водночас формуються питання до вирішення у стоденний термін і стратегічні завдання на рік поточний. Відтак, вже за кілька днів уся обласна команда має потужно включитися в роботу.
Крім того, повідомив голова ОДА, проведено співбесіди з потенційними кандидатами на посади керівників райдержадміністрацій, і по 12 районах вже досягнуто домовленостей.
Очільник Вінниччини також підкреслив, що попри складну суспільно-політичну ситуацію, соціальні виплати здійснюються вчасно і в повному обсязі. На часі ж – посилена підготовка до посівної кампанії та належна організація проведення ЗНО.
Інформуючи про заходи, що вживаються задля стабілізації суспільно-політичних процесів, Анатолій Олійник зазначив, що з метою координації дій, спрямованих на забезпечення громадського порядку та безпеки мешканців регіону, щоденно проводяться засідання штабів силових структур та Народної самооборони, під час яких ведеться предметне обговорення шляхів взаємодії. Крім того, для оперативного реагування на звернення громадян міським та обласним штабами самооборони створено телефони «гарячих ліній».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь