ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Захарченко заборонив своїм підлеглим застосовувати силу проти участників акцій

Дата: 05.12.2013 12:56
Кількість переглядів: 273

Фото без опису


Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко дав вказівку працівникам органів внутрішніх справ утримуватися від застосування сили відносно учасників мирних акцій, а також попередив організаторів цих акцій про спільну відповідальність за безпеку їх учасників.
«Віталій Захарченко заборонив працівникам відомства застосовувати силу відносно учасників мирних зібрань, які зараз проходять у столиці України та інших містах держави», - йдеться в заяві міністра.
У заяві також наголошується, що керівник МВС неодноразово звертався до громадян, які беруть участь у масових заходах, з проханням утримуватися від порушень законодавства.
«Він закликав людей бути толерантними та обережними, не піддаватися на провокації, з повагою ставитися до оточуючих, а також повідомляти про підозрілих осіб до міліції», - підкреслює прес-служба МВС.
Керівник МВС зазначає, що правоохоронцям зараз вже відомо про частину організаторів та координаторів правопорушень, які мали місце в Києві в період з 24 листопада по 1 грудня.
«Частина активних учасників заворушень вже затримана, відкрито ряд кримінальних проваджень. Спектр скоєних зловмисниками посягань коливається від випадків хуліганських дій до захоплення будівель органів влади та заподіяння тілесних ушкоджень правоохоронцям», - нагадали в прес-службі.
У зв'язку з цим Захарченко підкреслив, що «відповідальність за організацію, проведення, а також за наслідки акцій несуть їх організатори»

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь