ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Закарпаття туристичне запрошує!

Дата: 11.09.2017 14:42
Кількість переглядів: 290

До уваги зацікавлених суб’єктів господарювання, що займаються туристичною діяльністю, та широкої громадськості!
19-27 вересня 2017 року у м. Ужгород проводитиметься Міжнародний туристичний тиждень у Закарпатті. Офіційними організаторами є Закарпатська обласна адміністрація та Закарпатська обласна рада, Ужгородська міська рада. 19 вересня 2017 року Міжнародна науково-практична конференція на тему: «Три Т» для Закарпаття: туризм, технології, транспорт буде проходити у мистецькому центрі «Галерея Ілько». 22-23 вересня 2017 року на території Ужгородського культурно-історичного центру «Совине гніздо» відбудеться XVІ Міжнародна туристична виставка-ярмарок «Тур’євроцентр - Закарпаття 2017».
Під час Міжнародного туристичного тижня у Закарпатті передбачається обговорення перспективного розвитку туристичної галузі області та Карпатського Єврорегіону, запровадження інвестиційних та інноваційних проектів у туристичній сфері, а також презентація туристичного продукту областей України та іноземних країн.
У заході планується участь представників туристичних організацій та фірм Польщі, Румунії, Туреччини, Словаччини, Угорщини, Хорватії, Чеської Республіки. Крім того, у рамках виставки-ярмарку «Тур’євроцентр - Закарпаття 2017» відбудуться заходи: представлення сільського туризму Закарпаття; майстер-клас з приготування національних страв та виготовлення сувенірної продукції; дегустація закарпатських вин, сирів, медпродуктів тощо.
Для отримання додаткової інформації необхідно звертатися за телефонами: (0312) 65 90 32; 65-90-31; факс (0312) 61-44-11; e-mail: zak.oda.tour@gmail.com, economy@carpathia.gov.ua.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь