ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідання районного штабу

Дата: 02.07.2014 09:36
Кількість переглядів: 229

Фото без опису

1 липня 2014 року головою райдержадміністрації Галиною Роспутною, яка є керівником штабу сприяння охороні громадського порядку райдержадміністрації (утворений розпорядженням голови РДА від 22 квітня 2014 року № 132-р «Про штаб сприяння охороні громадського порядку райдержадміністрації») проведено чергове засідання. На порядок денний винесено питання щодо загострення суспільно-політичної в східних областях України, відновлення заходів з проведення АТО та наслідків, які можуть виникнути в результаті активних антитерористичних дій в Луганській та Донецькій областях.
Розглянуто також питання діяльності райвійськкомату, військової частини, правоохоронних органів. Керівникам доведено завдання – не допустити випадків дестабілізації суспільно-політичної ситуації, проявів сепаратизму, скоєння терористичних актів на території району.
На засіданні обговорено питання щодо належного рівня матеріально-технічного забезпечення військової частини та районного військового комісаріату. Особливу увагу було звернуто на створення умов та проведення заходів із забезпечення функціонування роти охорони у відповідності до вимог директивних документів Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних Сил України та оперативного командування «Північ».
Крім цього, розглянуто питання стосовно можливості покращення матеріально-технічного оснащення тульчинців – учасників подій на сході держави у розрізі забезпечення їх продуктами харчування, обмундируванням, засобами захисту (бронежилети, шоломи), біноклями, тепловізорами, тощо. Голова районної ради Олексій Авраменко акцентував увагу на необхідності активізації даного напрямку роботи усіх членів штабу, а також на координації спільних дій з метою недопущення випадків виникнення надзвичайних ситуацій з особами, які доставляють вантажі з гуманітарною допомогою до місця призначення.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь