ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про засідання робочої групи з питань аналізу причин безприбуткової діяльності суб’єктів підприємництва та стану їх розрахунків з бюджетом і державними цільовими фондами

Дата: 16.06.2014 15:11
Кількість переглядів: 307

13 червня 2014 року відбулось засідання робочої групи з питань аналізу причин безприбуткової діяльності суб’єктів підприємництва та стану їх розрахунків з бюджетом і державними цільовими фондами під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Побережника В.І.
Крім членів робочої групи у роботі засідання прийняли участь керівники та головні бухгалтери підприємств, які за результатами І кварталу поточного року спрацювали збитково.
Перший заступник голови райдержадміністрації Побережник В.І. наголосив, що питання ефективної та безприбуткової діяльності підприємств району є особливо актуальним, адже від результатів фінансово-господарської діяльності суб’єктів господарювання району залежить не тільки їх розвиток, але і наповнення дохідної частини бюджетів всіх рівнів, що в кінцевому результаті відображається на рівні соціального забезпечення населення. Тому, метою засідання був аналіз причин безприбуткової діяльності та пошук конкретних заходів по кожному підприємству задля удосконалення умов господарювання та досягнення ними у подальшому позитивних фінансових результатів.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь