ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник провів виїзну нараду з питань благоустрою

Дата: 28.04.2015 16:56
Кількість переглядів: 345

28 квітня 2015 року в м. Тульчині заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник провів виїзну нараду з питань перевірки стану виконання заходів з благоустрою територій області за участю директора Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації Анатолія Вакара, заступника директора Департаменту будівництва, містобудування та архітектури облдержадміністрації Леоніда Гужви, позаштатного радника заступника голови облдержадміністрації з питань містобудування та архітектури Олександра Коротких, голови райдержадміністрації Миколи Підболячного, голови районної ради Олексія Авраменка, міського голови Валерія Весняного, першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Побережника, представників районних організацій та підрозділів, засобів масової інформації. Перед нарадою учасниками зібрання було здійснено об’їзд основних об’єктів благоустрою м. Тульчина.

Заступник голови облдержадміністрації В.Броварник акцентував увагу присутніх на системному підході до впорядкування території і благоустрою населених пунктів, висловив ряд критичних зауважень щодо незадовільного стану прибудинкових територій, люкового господарства. Закликав керівництво міста та району, відповідні служби до активізації роботи в напрямку розвитку територій, туристичної привабливості та комфорту населених пунктів, безумовного виконання правил благоустрою сіл, селищ, міста підприємствами, установами, організаціями, населенням, ефективного використання органами місцевого самоврядування коштів на ремонт доріг, підтримку в належному стані інфраструктури.

Директор Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації А.Вакар підкреслив, що необхідно налагодити співпрацю з фіскальними службами, продовжити роботу по переведенню котелень на альтернативні види палива (на 2015 рік заплановано перевести 7 об’єктів) та всі котельні потужністю понад 100 кіловат зареєструвати в Держгірпромнагляді.

Міський голова В.Весняний зупинився на діяльності комунального підприємства, проблемних питаннях, які виникають в роботі по благоустрою міста.

Голова райдержадміністрації М.Підболячний подякував заступнику голови облдержадміністрації В.Броварнику за відвідування м. Тульчина, конкретні критичні зауваження, пропозиції та приклади для забезпечення системного підходу щодо благоустрою населених пунктів району, а також висловив переконання, що керівники району і міста, територіальних громад системно продовжать роботи по впорядкуванню та благоустрою територій з метою гідного відзначення 70-річчя Перемоги над нацизмом у Європі, покращання санітарно-епідеміологічного стану Тульчинщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь