ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Здобутки першої річниці роботи

Дата: 25.12.2013 10:36
Кількість переглядів: 283

Наприкінці грудня виповнюється перша річниця створення Міністерства доходів і зборів України, на яке сьогодні покладені завдання із адміністрування податків і зборів, митних платежів, єдиного внеску та наповнення дохідної частини державного бюджету.
З самого початку це не просто було прагнення інтегрувати дві служби в ефективну і дієву структуру, а й спроба об’єднати два колективи у монолітну команду із єдиною місією і баченням, єдиними цілями та цінностями - зазначила на брифінгу, присвяченому річниці роботи відомства заступник начальника – начальник Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ Лілія Пастушенко.
При цьому перед працівниками було поставлено завдання, щоб платники податків не відчули жодного дискомфорту при об»єднанні двох служб, а, навпаки, мали можливість отримати більш якісний сервіс, більш широкий спектр послуг, простіші і швидші процедури адміністрування податків і митних платежів.
Із створенням Міністерства, увесь комплекс митних і податкових послуг був стандартизований та уніфікований. Уже сьогодні Міністерство доходів і зборів надає більше 100 видів податкових і митних адміністративних послуг.
Протягом 2013 року працівники Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ надали нашим клієнтам близько 23 тисяч послуг:
  • прийнято близько 19 тисяч податкових звітів та декларацій
  • громадяни отримали 1227 карток платника податків (ідентифікаційні коди);
  • зареєстровано 390 книг обліку розрахункових операцій
  • підприємцям видано 307 свідоцтв платника єдиного податку.
В своєму повідомленні керівник районного відділення Міндоходів звернула увагу на всі безкоштовні електронні сервіси, якими мають змогу користуватися платники податків, наголосила на мету відомства максимально електронізувати процеси адміністрування податків, зборів, митних платежів і єдиного соціального внеску.
Громадяни і бізнес мають можливість безкоштовно отримати послуги електронного цифрового підпису у 3 відділеннях Акредитованого центру сертифікації ключів Міндоходів , які обслуговують платників на території Вінницької області.
Кількість платників Тульчинського району , що уже скористалися цією послугою збільшилася у порівнянні із минулим роком в 2,5 рази. За рік було сформовано 870 посилених сертифікатів відкритих ключів для більше ніж 550 платників.
Ми прагнемо бути прозорими, зрозумілими, передбачуваними у кожному нашому кроці і кожному нашому намірі. Тому ми систематично звітуємо перед громадськістю про результати роботи відділення за усіма напрямками і окреслюємо наші плани на майбутній рік – наголосила в заключному слові Лілія Пастушенко.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь