ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЗМІНЕНО РАХУНКИ ДЛЯ СПЛАТИ ПОДАТКІВ !

Дата: 06.01.2017 13:07
Кількість переглядів: 326

Фото без опису

Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ інформує, що відповідно до вимог Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» та у зв’язку з об’єднанням у 2016 році територіальних громад сіл, селищ, міст в органах Державної казначейської служби України з 04.01.2017 відкриваються рахунки для зарахування надходжень до об’єднаних територіальних громад, місцеві ради яких набули повноважень за результатами перших місцевих виборів, що відбулися у 2016 році - Тульчинську та Шпиківську територіальну громаду.

При цьому, рахунки, які були відкриті для територіальних громад сіл, селищ, міст, що увійшли до складу об’єднаних територіальних громад, з 04.01.2017 будуть закриті.

У зв’язку з викладеним та з метою забезпечення надходжень до бюджетів об’єднаних територіальних громад, недопущення випадків помилкової сплати податків і зборів на неправильні бюджетні рахунки повідомляємо, що актуальна інформація про реквізити відкритих в органах Казначейства рахунків розміщена на головній сторінці веб-порталу ДФС України у рубриці «Бюджетні рахунки» за посиланням: http://dp.sfs.gov.ua/byudjetni-rahunki/.

Звертаємо увагу, що реквізити рахунків для зарахування надходжень до об’єднаних територіальних громад доводяться виключно у частині податків і зборів, що підлягають зарахуванню до місцевих бюджетів (на заміну тих, що були закриті з 04.01.2017).

Для сплати податків і зборів, що підлягають зарахуванню до державного бюджету, продовжують діяти ті самі рахунки, що були відкриті у 2016 році в органах Казначейства на рівні районів та міст обласного підпорядкування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь